Back to the top

Biografie

Varietatea culturală obținută dintr-un mix muzical extraordinar oferit de artisti români, spanioli și cubani face din Mandinga un produs unic pe marile scene, capabil să satisfacă cele mai pretentioase gusturi.

MEMBRI

Nucleul grupului Mandinga, Barbara(Voce), Chupi(Tobe), Valentin(Saxofon), Niño(Percutie) și Tony(Trombon), reuseste să transmită de fiecare data acel „urban latin vibe” în întreaga lume.

ISTORIC

Din 2003 până în 2012, Mandinga a lansat 5 albume de studio. În 2012, Mandinga a reprezentat România în finala Eurovision 2012 cu „Zaleilah” și a câștigat Discul de aur pentru performantele digitale. În 2018 a cântat la festivalul El Carrusel, pe aceeasi scena pe care a cantat Maluma. Dintre toate premiile câștigate, Mandinga a primit premiul pentru cel mai bun spectacol live (Romanian Music Awards) și cel mai bun spectacol (Romanian Music Awards).
In decembrie, frumoasa Barbara a devenit Ali, personajul Christinei Aguilera al muzicalului Burlesque, și a cucerit publicul cu prestația ei extraordinară în marea finală castigând sezonul 13 al emisiunii „Te cunosc de undeva 2018”.

MUZICA

Muzica celor de la Mandinga este însoțită de videoclipuri spectaculoase filmate în țări exotice: în Cuba „Provocador” și „Soy de Cuba”, „Besame” în Mexic și „Arquitectura” în România.

„Inspirația noastră provine de la diferite tipuri de artiști: de la clasici la cele mai tinere talente din lumea divertismentului. Întrucât Mandinga este alcătuită din membri foarte diferiți, încercăm să fim inspirați de lucruri care ne ajută ca muzica noastra sa fie una matura și să sune mai bine. Suntem deschiși și ne place să ascultăm și să ne bucurăm de tot felul de genuri de muzică. Nu știi niciodată de unde poate veni inspirația. ”

Sound-ul Mandinga evoluează constant. Trebuie să se miste rapid si să aducă elemente inovatoare în această industrie, așa că Mandinga încearcă să găsească ceva nou în fiecare piesă.

„Ne place să cântăm live în orice ocazie. Nu există nimic ce se compara cu energia pe care o oferim atunci când suntem pe scenă si cantam live. Este ceva de care ne bucurăm cu adevărat și ne place să cream o legătura stransa cu publicul nostru. Publicul va aprecia întotdeauna un artist care cântă live și care se conecteaza la public.”

„Deviza noastră în viață este pasiunea pentru muzică. Reacția publicului la muzica noastră este cea care ne-a determinat să creăm în continuare. Fără sprijinul tău, nu am putea continua să răspândim acest sound în întreaga lume și asta vom continua să facem.

2019 © MANDINGA Official. All rights reserved.